Edustukset

MarcaCorona

on tuottanut laadukkaita keraamisia seinä- ja lattialaattoja vuodesta 1741 ja on Euroopan vanhin keraamisten laattojen valmistaja. Heidän laatoissansa yhdistyvät laatu ja eleganssi erityisellä tekniikalla toteutettuna. Marca Coronan tuotteet soveltuvat asuin- että julkisiin tiloihin, yksityisasiakkaille ja suunnittelijoille jotka etsivät ekslusiivista kosketusta.

tau-logo.png

tarjoaa asiakkailleen yli 50 vuoden kokemuksella yhtenäiset keraamiset ratkaisut, jotka kykenevät kattamaan arkkitehtuulliset rakenteet kauniilla ja toimivalla tyylillä. TAU pyrkii auttamaan arkkitehtuurin ja rakentamisen ammattilaisia omassa luovassa prosessissaan, tarjoten monipuolisia ja ajattomia, teknisiä ja esteettisiä ratkaisuja. Kaikki tuotteet tulevat tyylikkyyden ja laadun leimalla. TAU on valmistaja, joka on edelläkävijä innovaatiotoiminassa ja suunnittelussa. Jokainen sarja on saatavilla monissa eri ko’oissa, paksuuksissa, viimeistelyissä ja väreissä.

Litokol

edistää innovatiivisia ratkaisuja rakennusalan ammattilaisille, sekä designmaailmalle. Vuodesta 1968 Litokol on laajentanut toimintansa perinteisestä laatta-alasta laajempaan rakentamisympäristöön. Litokolin tehtävänä on tarjota toimivia ja tarkkoja ratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin. Tämä tarkoittaa työskentelemistä avoimin mielin ja halua etsiä toimivimpia ja täsmällisimpiä ratkaisuja.Huolellisesti valitut raaka-aineet, huolellinen hallinnointi tuotantoketjussa ja tehokas tuotekehitysosasto on tae aina korkealaatuisista tuotteista, täyttäen eurooppalaiset standardit. Tuotevalikoima on maailmalla tunnettu kiintopiste, kiitos teknisten ominaisuuksien, ulkonäön, korkeanlaadun ja luotettavuuden.

wallcoverings

yksi johtavista tuotemerkeistä sekä kaupallisten-, että asuntojen seinäpäällysteissä. BN wallcoverings on ollut useita vuosikymmeniä suunnannäyttäjänä seinäsomistuksessa. BN wallcoverings kuuluu BN International yhtiöön, joiden rakenteellinen studio, tuotantolaitos, tekninen laboratorio, sekä markkinointi- ja myyntiosasto sijaitsevat samassa paikassa Hollannin Huizenissa. He pystyvät tarjoamaan korkeimman tason joustavuutta, sekä laadukkaita tuotteita, palvelukeskeisen ajattelutapansa vuoksi. BN Internationalin omassa luovassa design studiossa luodaan kaikki BN:n kokoelmat, sekä tuotteet yksityisille merkeille. Heidän suunnittelijat kääntävät muodin ja muotoilun inspiraatiot seinäpäällysteiksi, pyrkien aina sisällyttämään uusimmat trendit ja tekniset innovaatiot tuotteissaan.

%d bloggers like this: